Burning Love ClassicBjørnebanden arrangerer årligt to københavnske marchbegivenheder: Burning Love Classic og Morten Bargisen Memorial.

BURNING LOVE CLASSIC
I 2014 afholdt vi for første gang Burning Love Classic (BLC) som en offentlig tur. Det var en stor succes, så vi har holdt fast i konceptet.

Den 8. udgave af BLC løber af stablen medio marts 2018, forventeligt lørdag den 10. marts. Start- og slutsted bliver sandsynligvis som i år 2017, nemlig Ny Kro, Vigerslevvej 136, 2500 Valby. Gratis parkering og nem adgang med offentlig transport.

Grundkonceptet for BLC har været det samme i nogle år:

Distancen er ca. 20 km i Hvidovre-egnen. Turen er ført med ca. 6+ km/t eksklusiv pauser. Forventet tidsrum: kl. 0900-1300, hvorefter der er spisning.

I 2017 var der inden start mulighed for morgenmad til kun 15 kroner og gratis kaffe. Det benyttede mange sig af.

Standard opfordrer vi der for til at komme allerede fra kl. 0800 til hygge og opladning, og senest 0845, så vi kan præcisere antallet af kuverter brændende kærlighed til eftermiddagen samt høre Fyhn sige bevingede ord.

Pris (forventet 2018): 150 kr, hvilket inkluderer forplejning undervejs samt efterfølgende brændende kærlighed ad libitum og en øl til.

BEMÆRK: Der er plads til maks 40 spisende deltagere. Så mange gængere har vi ikke været endnu, men først til mølle: Kom til morgenmaden for at være sikker på brændende kærlighed efter gåturen.

VI GÅR I CIVIL! Ingen uniformer.

Opdateringer om marchen vil blive lagt på Marchgruppe DK på Facebook.

Her er de artikler, vi hidtil har skrevet om BLC:

Burning Love Classic-mærkater.


MORTEN BARGISEN MEMORIAL
I 2017 prøver vi os med en efterårsmarch også, nemlig en tur meget à la BLC, og så alligevel ikke, som vi kalder Morten Bargisen Memorial (MBM). Som navnet fortæller, er det en dag til minde om Morten, vores gode ven og stiftende medlem af Bjørnebanden.

Læs om MBM her.


Ingen kommentarer: